Vanuit het hart van Leeuwarden – de Prinsentuin – geven we op zondag 2 september het startschot voor het nieuwe, culturele seizoen in Friesland. We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die er zin in hebben om er samen met ons een geslaagde dag van te maken. Help je mee?

De voorbereidingen zijn in volle gang. In vergelijking met eerdere jaren zijn er een paar dingen anders: het hele programma vindt plaats in de Prinsentuin en speelt zich af tussen 12.00 en 18.00 uur. Hoewel het programma dus iets korter is, kunnen we je hulp goed gebruiken!

Wat krijg je van ons? Naast het feit dat we goed voor je zorgen met eten en drinken, werk je mee in een enthousiast team, krijg je een vrolijk t-shirt en kijk je na afloop met trots en een glimlach terug op een mooie dag!

Inschrijven als vrijwilliger kan via dit formulier. We gebruiken de info in deze vragenlijst om contact met je te onderhouden en om een geschikte functie voor tijdens het UITfestival voor je te vinden.
Voor vragen over dit formulier of over vrijwilligerswerk op het UITfestival kun je een e-mail sturen naar: vrijwilligers@uitfestivalleeuwarden.nl