Altijd al jezelf terug willen zien op het grote witte doek? Droom je van een leven als acteur? Dan is dit je kans! Voor onze nieuwe speelfilm, die zich afspeelt in Leeuwarden en in 2019 in de bioscoop moet verschijnen, zijn wij opzoek naar jongeren vanaf 12 jaar met acteerambities. Je hoeft geen acteerervaring te hebben. Op onze filmset tijdens de UITmarkt kun je ervaren hoe het is op een echte filmset. Durf jij voor de camera te laten zien wie je bent? Dan maak je kans op een rol in onze nieuwe speelfilm. Wij kiezen namelijk één iemand uit, die sowieso een rol krijgt in onze nieuwe film.

Daarnaast is doorlopend onze korte film Drie Mensen Vinden Een Auto te zien in de tent van Slieker!

Natte Haring is een Fries filmcollectief bestaande uit acht jonge professionele makers afkomstig uit Friesland. Sinds hun oprichting in 2015 hebben zij twee korte films gemaakt: Drie Mensen Vinden een Auto en Het Grandioze Falen. Drie Mensen Vinden een Auto, ging in 2015 in première als openingsfilm van het Noordelijk Film Festival en won prijzen op verschillende internationale filmfestivals. Het Grandioze Falen zal dit jaar in première gaan op het Nederlands Filmfestival 2018. Eind 2018 beginnen ze met de opnames van hun eerste speelfilm voor de bioscoop.

Meer weten? Volg het collectief op facebook.com/natteharingcollectief, instagram.com/natteharing of via www.natteharing.nl