De naam doet denken aan liedjes uit de vijftiger jaren, maar zo gemakkelijk is de band niet in een hokje plaatsen. Een greep uit het repertoire: jaren 50 liedjes in een nieuw, modern jasje, moderne nummers in een retro uitvoering. Covers, geen coverband!

Een verrassende setlist dus, variërend van een greep uit het repertoire van Nancy Sinatra herself tot een jaren 50 uitvoering van Seven Nations Army of Roxanne van de Police. Van J.J. Cale tot Doris Day. Een feest der herkenning, maar dan met een spannend, vintage sausje.

Deze programmering komt tot stand dankzij TrompTheater.

TrompTheater is onderdeel van het kleinschalige zorgbedrijf Rondomzorg, welke psychische en psycho/sociale hulpverlening levert in de vorm van beschermd/begeleid wonen, ambulante zorg, participatieplaatsen en dagprogramma’s en dagbesteding in een veilige, geborgen werkomgeving. Daarnaast biedt TrompTheater plaatsen voor stagiairs en vrijwilligers op het gebied van horeca, bandmanagement, theater- en studiotechniek, programmering en PR.

TrompTheater faciliteert muziek, dans en theater, zaalverhuur en horeca voor bruiloften, uitvaartdiensten, conferenties, trainingen en feesten, exposities, workshops, bandmanagement, festivalproducties en verhuur van licht- en geluid. Bovendien beschikt het TrompTheater over een professionele opnamestudio.

Door zaalverhuur, baromzet en het organiseren van evenementen beoogt het TrompTheater inkomsten te generen om zo de druk op de zorggelden te verminderen. Zorgverlening en cultuur/horeca gaan zo hand in hand.

Kom het ervaren!