Om 13.00 uur trapt Omri Tindal het UITfestival af met nummers van Michael Jackson. De singer/songwriter Omri Tindal (bekend van The Voice) zingt tijdens de preview verschillende hits van Michael Jackson! Kom mee swingen tot je niet meer kunt.

Michael | Man in the Mirror, 21 en 22 juni 2019
Precies 10 jaar na zijn dood is het tijd voor hét muzikale spektakelstuk van het seizoen, een fonkelnieuwe rollercoaster met turbo loopings, een ongeëvenaarde adrenaline-explosie precies zoals dat past bij de legende die Michael Jackson is. De makers die dat voor elkaar gaan krijgen, zijn zanger/performer Omri Tindal (The Voice) en dansers van het wereldberoemde Scapino Ballet Rotterdam. Martin Michel tekent voor de regie, en met choreografen Martino Müller (Cirque du Soleil, NDT) en Roy Julen (So You Think You Can Dance) wordt dit een next-level productie van internationale allure.

Met meer dan 400 voorstellingen per jaar is Stadsschouwburg De Harmonie één van de grootste theaters van Nederland. Voor een ieder wat wils. Kijk voor alle voorstellingen op www.harmonie.nl.