Wanneer het allemaal tegen zit, kunnen we toch net zo goed dansen? Lester Blackfield kijkt naar de wereld om hen heen en besluit dat deze grauw en naar is, maar wordt verpakt in perfecte filters, foto’s, geuren en kleuren. Dus daar doet Lester vrolijk aan mee! Deze band, gevormd door muzikanten die ieder al enige jaren meedraaien in de Friese popwereld, opereert sinds begin 2018 uit het havenstadje Harlingen, Friesland. Verwacht puntige dansrock a la de Staat of Gorillaz, met cynische teksten. Superleuk! So come to the show, en kijk met eigen ogen hoe deze kantoorpikkies hun wiskundige kennis toepassen op uitzonderlijk strakke grooves en tunes. Goed om te weten trouwens, Lester Blackfield is de winnaar van de Kleine Prijs van Fryslân 2018!

Deze programmering is mede mogelijk gemaakt door Never Ending Orchestra (NEO).

Over NEO
Wij zijn het gezicht van de Friese muzykmienskip. De springplank van muzikaal talent, de drijvende kracht achter bijzondere podia en verrassende muziekproducties. Samen met haar partners Keunstwurk, CityProms, Frysland Pop, Popfabryk, SAKO en OMF creëert NEO een blijvende, muzikale impuls op het gebied van talentontwikkeling, sociale cohesie en muziek in de zorg.

Duizenden enthousiaste en bevlogen muzikanten zijn in onze provincie betrokken bij meer dan 260 HaFaBra-orkesten, meer dan 500 koren en meer dan 600 popbands. Het Friese muzikale landschap wordt gekenmerkt door verscheidenheid en culturele diversiteit. Juist de kracht van deze diversiteit in onze kleurrijke samenleving wil NEO zichtbaar maken. NEO creëert podia, kansen en ontmoetingen voor muzikanten, verbindt amateurs met professionals met als doelstelling: een Never Ending Orchestra door heel Fryslân.